TEGnology i nye vækst-rammer

1/10 2012

TEGnology har pr. 1. oktober 2012 skiftet adressen på Lundagervej i Hedensted ud med en ny adresse på Lysholt Allé i Vejle.

lysholt.jpgTEGnology, som står bag udviklingen af nye materialer til omsætning af spildvarme til strøm, flytter ind i Advice House og bliver dermed en del af Lysholtparken, hvor natur, arkitektur og infrastruktur er tænkt sammen som rammen om erhvervsudvikling, nye arbejdspladser og vækst.

I fremtiden bliver Lysholtparken og dermed også TEGnology nabo til det kommende Green Tech Center – et ambitiøst samlingspunkt for en række greentech-aktiviteter. Her vil virksomheder, uddannelsesinstitutioner og netværk kunne mødes, have kontorer, udstille og afprøve nye teknologier.

Planen er, at TEGnology også skal vækste, og derfor har virksomheden netop ansat en udviklingsingeniør, og en produktionsingeniør er på vej.

"Med vores nye base får TEGnology netop de rammer, vi skal bruge for at udvikle virksomheder og sikre vækst. Vi ser meget frem til at blive en del af et større erhvervsmiljø i området”, siger Helge Holm-Larsen, direktør i TEGnology Aps.

Den nye adresse er: TEGnology ApS, Advice House, Lysholt Allé 10, 7100 Vejle.

 

 

bubblemedia